Alu Pvc Ostojić doo

Stolarija Alu Pvc Ostojić je osnovana 2016. godine. Sedište firme se nalazi u Požarevcu u ulici Bože Dimitrijevića broj 10. Bavimo se proizvodnjom, prodajom i montažom visoko kvalitetne građevinske aluminijumske i pvc stolarije, roletni, komarnika, venecijanera, trakastih i zebra zavesa, podprozorskih daski, okapnica, garažnih vrata, ograda, staklenih bašti i nadstrešnica, u zemlji i inostranstvu. Nudimo kvalitet bez kompromisa u jedinstvenoj kombinaciji profila, stakala i okova od kojih se izrađuje naša stolarija po meri, praćena besprekornom uslugom tokom prodaje, isporuke i ugradnje. Brinemo o našim strankama i proizvodima, čak i nakon što je ugradnja završena i pružamo servis u garantnom roku. Cilj naše firme je da svaki kupac bude zadovoljan, a postižemo ga na sledeci nacin: * dolazak majstora na konsultacije i uzimanje mera u dogovoreno vreme, * proizvodnja stolarije i provera pre isporuke, * poštovanje rokova isporuke i dogovor oko datuma montaže, * montaža stolarije.

Tu smo za sve popravke i servise alu i pvc stolarije, brzo i povoljno. Besplatan dolazak.

Trudimo se da profesionalno pomognemo klijentima u odabiru proizvoda, kao i materijala i sistema od kojeg će se izradjivati. Po potrebi i želji klijenata, dolazimo na vašu lokaciju da bismo sa vama napravili najbolje moguće rešenje za vaš objekat. Svi naši proizvodi dolaze uz garanciju kvaliteta.

U mogućnosti smo da vam ponudimo kvalitetnu pvc i aluminijumsku stolariju, a zahvaljujući višegodišnjem iskustvu garantujemo vam profesionalnu i brzu montažu.

Na vama je samo da izaberete dimenziju i dizajn, a mi cemo uraditi sve ostalo