Visoko kvalitetni aluminiumski prozori i vrata

Ponosni smo što možemo da ponudimo visoko kvalitetne aluminijumske prozore I vrata koji odgovaraju širokom spektru stambenih I poslovnih objekata. Koje su prednosti aluminijumskih prozora I vrata? Postoje vise prednosti:

-Manji okviri

Aluminijum je ozbiljno čvrst material, dovoljno čvrst da ne treba toliko kada se prave okviri za vrata I prozore. Kao takvi, svi okviri koji se koriste nude panoramski pogled na spoljašnjost – mogu da se koriste veće staklene ploče koje nude bolju perspektivu spoljnih okolinih pordučja. Neki od okvira su dovoljno mali da se zaboravi da su tu. Može se uživati u bezbednim pogledima znajući da je oslonac prozora jednako jak kao što bi bio da je korišćen drugi materijal za okvir. Postoji razlog zašto se metal koristi u gradjevinskim projektima širom sveta. Ne kažemo da PVC okviri nisu čvrsti (mogu da traju 15-20 godina) I svakako bismo ih preporučili u slučaju odredjenih projekata, ali se ne mogu porediti sa aluminijumom. Okviri koji koriste aluminijum kao osnovu mogu da traju 20-30 godina I mala je verovatnoća da će patiti od vremenskih oštećenja. Bez savijanja, bez truljenja I mnogo su manje šanse za udubljenje. U pogledu čvrstoće I dugovečnosti, teško je pobediti aluminijum.

-Aluminijum je fleksibilan, svestran I izdržljiv

Jedna od karakteristika aluminijumskih ramova je koliko stilova dizajna može biti prilagodjeno projektu. Lako je promeniti unutrašnje I spoljašnje boje, a aluminijumski metal se može podesiti da se uklopi u bilo koji stil objekta. Iako se u početku vise koristio u komercijalnim projektima, ove karakteristike su učinile aluminijum sve popularnijim u domaćim projektima u poslednjih nekoliko godina.

-Veoma je energetski efikasan

Iako je aluminijum uvek bio efikasan, uvodjenje poliamidne tehnologije je značajno povećalo njegove mogućnosti u pogledu termičkih performansi. Ako želite da uštedite na toplotnoj energiji, onda je aluminijumska stolarija odlična opcija za vas. Posebno prozori mogu zaista povećati performance u dojijanju I gubitku toplote – njihovo kombinovanje sa toplotnim prekidom može dovesti do povećanja od čak 60%.

-Siguran u snazi

Aluminijumski okviri su čvrsti. Već smo spomenuli snagu aluminijuma I to se dobro odražava na bezbednost vašeg doma, jednostavno je mnogo teži material z manipulisanje I kada se kombinuje sa otpornim zastakljivanjem, moći ćete da uživate u stvarnom miru.

Sve ove karakteristike mogu vas navesti da mislite da će aluminijumska stolarija biti skuplja, ali to zapravo nije slučaj. U mnogim situacijama, to može biti jedna od najekonomičnijih opcija. Ovo će se naravno razlikovati u zavisnosti od projekta I dobijene ponude profesionalnog proizvodjača I tako možete otkriti da su aluminijumski prozori I vrata povoljiji nego što mislite.

Leave a Reply