Staklo

solar

Paketi Stakala

Paketi:


Termo paketi stakla dvoslojni i troslojni u kombinaciji sa nisko-emisionim (punjeni argonom) i ornament staklima u više boja i dezena.

*dvoslojno staklo širine 20mm (za aluminijum) I 24 mm (za pvc)

*troslojno staklo širine 36 mm (za pvc I aluminijum) I 44mm (za pvc)

Staklo je element u izradi prozora koji zauzima najveću površinu I samim tim ima najveći uticaj na toplotnu I zvučnu izolaciju stolarije.

Termoizolaciona stakla koja koristimo:

1. Obično float staklo je staklo koje se proizvodi pomoću float tehnologije. Visokog je kvaliteta, prozirno, ravnih, paralelnih površina i prirodnog izgleda bez deformacija. Uglavnom se koristi za zastakljivanje prozora i vrata.

2. Niskoemisiono staklo (low-e staklo) je sa unutrašnje strane premazano metalnim oksidom koji smanjuje prelazak toplote ili hladnoće tako sto propušta kratkotalasno zračenje i reflektuje dugotalasno infracrveno zračenje. Minimalno deluju na svetlosnu propusnost i pogled kroz njih je isto kao kod drugih stakala.

3. Parsol staklo nastaje tako što se u procesu proizvodnje staklenoj masi dodaje boja koja ima ulogu da upija svetlost i toplotnu energiju. Uglavnom se koriste u proizvodnji refleksnih stakala i uredjenju enterijera.

4. Solar staklo je ravno staklo koje ima izrazito tanak film na površini. Osigurava visoko propuštanje svetlosti, odličnu toplotnu izolaciju i zaštitu od sunčeve energije. Ono što izdvaja ovakvo staklo jeste da omogućuje izolaciju u vrelim letnjim mesecima.

5. Pamplex staklo je kombinacija dve ili više staklenih ploča izmedju kojih se ubacuje jedan (ako je dvoslojno) ili pvb folija (ako je troslojno). Ovo staklo predstavlja dobro osiguranje i zaštitu od vremenskih nepogoda kao što su jaki vetrovi i eksplozije.

Zaštita od buke dostiže do odličnog nivoa sa normalnim staklo-paketom, a sa specijalnim staklima se postižu jos veći nivoi zaštite.

Ukoliko Vam je potrebna dodatna informacija u vezi naše PVC stolarije, budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona i e-maila.