Pvc vrata i prozori

Pvc klizna

PVC stolarija

Reinvent architectures

1. Profilink

*profilink premium

5 komora sa dubinom profila od 70 mm sa pocinkovanim ojačanjem od 1.5mm. Nudi veoma visok koeficijent toplotne provodljivosti uf=1.2w/m2k

*profilink premium+

6 komora sa dubinom profila od 70mm, sa pocinkovanim ojačanjem od 1.5 mm. Sa svojim dodatnim izolacionim komorama nudi izuzetan koeficijent toplotne provodljivosti uf=1.2w/m2k

Zaštita od buke dostiže do odličnog nivoa sa normalnim staklo-paketom, a sa specijalnim staklima se postižu jos veći nivoi zaštite.

Salamander

Šestokomorni profil blue evolution 82, ekstrudiran od tvrdog pvc-a. Površina rama i krila su ojačani čeličnim pocinkovanim profilom debljine 1,5 mm sa blago zaobljenim ivicama i tri diht gume. Širina štoka je 82 mm, termoizolacija profila uf=1.0w/gmk, energo štedljiv i otporan na štetne atmosferske uticaje.


Salamander pvc alu
Pvc Vrata

Vrata

Jednokrilna, dvokrilna I klizna. Krila imaju cevno ojačanje od 2mm, krilo-vrata 3d sa štelujucim sarkama (gore-dole), petozatvorna brava, cilindar sa 3 kluča i izbor panela po želji.

Okov za pvc stolariju

ROTO okov

Roto okov je jedan od najpopularnijih okova za pvc stolariju u evropi. Okretno-nagibno otvaranje je najčešći tip otvaranja prozora. Okretno-nagibna tehnologija omogućava okretanje i nagibanje prozorskog krila sa jednim potezom ručice.

U sistemu roto nt, sve unutrašnje komponente su integrisane i povezane preko centralnog sistema za zaključavanje. Sistem nudi visok nivo sigurnosti u osnovnoj verziji. Veoma ga je lako montirati i namestiti tako da omogućava jednostavno povezivanje mehaničkih i elektronskih komponenti. Elegantan srebrni format predstavlja roto nt nepogrešivim izborom.

Okov za pvc stolariju

Ukoliko Vam je potrebna dodatna informacija u vezi naše PVC stolarije, budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona i e-maila.