Komarnici

Komarnici

Reinvent architectures

1. Fiksni

Ovaj tip komarnika je fiksiran za prozor i direktno se ugradjuju na prozorski okvir. Fiksni komarnici predtsavljaju najjednostavniju i najpovoljniju zaštitu od insekata. Njihove glavne karakteristike jesu dugotrajnost i jednostavnost montaže i demontaže. Okvir fiksnog komarnika se izrazdjuje od visoko kvalitetnog materijala aluminijuma. Prednost ovih komarnika u odnosu na druge je to što se mogu po potrebi skinuti i ponovo montirati.

2. Rolo

Rolo komarnici se izradjuju od aluminijuma, a mrežica je otporna na sve vremenske prilike i ne predtsavlja prepreku za protok vazduha i svetlosti. Krajevi mrežice prolaze kroz vodilice koje sadrže takve četkice koje sprečavaju da dodje do kidanja mrežice. Ugradjuju se na prozore, postojeće roletne. Ukoliko se pravilno postave i koriste na odgovarajući način, predtsavljaju sredstvo koje će u potpunosti štititi od insekata dugi niz godina.

3. Plisse

Plisse komarnike je moguće postaviti na sve tipove postojeće stolarije. Ram je izradjen od visoko kvalitetnog materijala aluminijuma, što garantuje dug vek. Mrežica se slaže u paket i otvara se kao harmonika, što ga čini praktičnim i jednostavnim sistemom otvaranja i zatvaranja. Upravljanje plisse komarnikom može biti vertikalno i horizontalno. Otvaranje i zatvaranje je moguće i sa spoljne i sa unutrašnje strane. Plisse komarnici pružaju i garantuju apsolutnu zaštitu od insekata.

Ukoliko Vam je potrebna dodatna informacija u vezi naše PVC stolarije, budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona i e-maila.