Harmonika vrata

Pvc harmonika

Harmonika vrata aluminijumska I pvc

Pvc harmonika vrata

Izradjuju se od kvalitetne plastike, a mogu biti jednodelna, dvodelna, viseća sa donjim i bez donjih klizača. Mogu se montirati na već postojeći štok od vrata ili na bilo koji otvor u prostoriji. Veoma su dobri izolatori jer se njima mogu pregradjivati veće i manje prostorije tako da su idealno rešenje ukoliko ne želite da vam vrata dodatno zauzimaju prostor. Nisu podložna rdjanu i jednostavna su za održavanje, raznih dezena.

Aluminijumska harmonika vrata

Alu harmonika vrata su fleksibilna I izradjuju se po meri, mogu se otvoriti ili zatvoriti u samo nekoliko koraka u bilo kojoj žejenoj širini preko celog prednjeg dela. Prednosti alu harmonika vrata je funkcionalnost u savršenstvu, uski profili, odlične termoizolacione vrednosti, neograničen broj kombinacija bilo da se radi o privatnom, javnom ili poslovnom prostoru. Kroz velike staklene površine dnevna svetlost prodire duboko u unutrašnjost objekta. Širok spektar boja I dezena. Odlično rešenje za samostalne kontrukcije, balkone, terase, zimske baste.

Ukoliko Vam je potrebna dodatna informacija u vezi naše PVC stolarije, budite slobodni da nas kontaktirate putem telefona i e-maila.